Neljä Liiga-tuomaria mukana MM-kisojen puolivälierissä

17.5.2018
Neljä Liiga-tuomaria mukana MM-kisojen puolivälierissä

Liiga-tuomarit ovat suoriutuneet jälleen vahvasti jääkiekon MM-kisoissa. Tanskassa mukana olevat Aleksi Rantala, Mikko Kaukokari, Sakari Suominen ja Hannu Sormunen ovat nimetty torstain puolivälieräotteluihin.

Kööpenhaminassa kello 17.15 alkavassa Venäjä–Kanada-ottelussa tuomitsevat päätuomari Aleksi Rantala ja linjatuomari Hannu Sormunen. Päätuomari Mikko Kaukokari ja linjatuomari Sakari Suominen puolestaan viheltävät samaan aikaan Herningissä pelattavassa USA–Tshekki-ottelussa.

Alkulohkoissa Rantala, Kaukokari, Suominen ja Sormunen vihelsivät kukin yhteensä seitsemässä ottelussa.

Liiga onnittelee kaikkia valittuja!

>> Katso IIHF:n kaikki tuomarivalinnat Tanskan MM-kisoihin


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen