Ässien toimitusjohtaja vaihtuu

15.5.2018
Ässien toimitusjohtaja vaihtuu

Porin Ässien taustayhtiö HC Ässät Pori Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Eeva Perttula jättää toimitusjohtajan tehtävät 21. kesäkuuta mennessä.

Jatkossa hallinnollisista sekä taloudellisista asioista vastaa Porin Ässät ry:n toiminnanjohtaja Mikael Lehtinen yhdessä väistyvän toimitusjohtajan kanssa. Urheilullisista asioista vastaa edelleen Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo.

Muutoksen taustalla ovat taloudelliset syyt. HC Ässät Pori Oy tulee tekemään päättyneeltä tilikaudelta 2017-18 useamman sadan tuhannen euron tappion.

– Jouduimme haastavan taloudellisen tilanteen vuoksi tekemään kipeän ratkaisun. Vaikka taloudellinen tilanne on haastava, yhtiön toimintaedellytykset ovat hyvällä tasolla, HC Ässät Pori Oy:n hallituksen puheenjohtaja Janne Ojanen kommentoi.


---
Julkaisija: Antti Seppänen