Perjantaina pelataan mitalista – katso TPS:n ja HIFK:n kokoonpanomuutokset

20.4.2018
Perjantaina pelataan mitalista – katso TPS:n ja HIFK:n kokoonpanomuutokset

TPS isännöi perjantaina Turussa pelattavaa pronssiottelua HIFK:ta vastaan. Kotijoukkueen kokoonpanosta puuttuu kokenut avainpelaaja, vierasjoukkueen miehistöön tekee paluun huikean ammattilaisuransa mahdollisesti tänään päättävä veteraani.

Eric Perrin on sivussa TPS:n ykkösketjusta, ja Jasper Lindsten ottaa hänen paikkansa ketjun laidalta. Puolustuksessa muutoksia ei ole tehty sitten Tapparaa vastaan pelatun semifinaalisarjan neljännen ottelun. Rasmus Tirronen pelaa kotijoukkueen maalilla.

HIFK:n hyökkäyksessä Vili Sopanen palaa kokoonpanoon nelosketjun laiturin paikalla. Puolustuksessa on tehty yksi muutos, kun Miihkali Teppo korvaa Saku Salmelan seitsemäntenä puolustajana. Kevin Lankinen torjuu HIFK:n maalilla ja Niklas Bäckström tekee paluun joukkueen kokoonpanoon kakkosvahdin roolissa. Nähdäänkö 40-vuotias Bäckström perjantaina viimeisen kerran kaukalossa 20-vuotisella ammattilaisurallaan?

Poissa kokoonpanosta
TPS: Henrik Tallinder, Eric Perrin, Patrik Virta, Elias Karvonen
HIFK: Thomas Nykopp, Atte Engren, Joe Finley, Jerry Ahtola, Saku Salmela, Juuso Salmi, Henri Tamminen

>> Pronssiottelun kokoonpanot


---
Julkaisija: Antti Seppänen