TPS ja HIFK iskevät yhteen perjantaina pronssiottelussa

16.4.2018
TPS ja HIFK iskevät yhteen perjantaina pronssiottelussa

Liiga-kauden 2017–18 pronssiottelussa kohtaavat TPS ja HIFK. Himmeämmistä mitaleista pelataan Turussa 20. huhtikuuta.

TPS sijoittui runkosarjassa toiseksi Kärppien jälkeen. Neljännesfinaaleissa turkulaiset kaatoivat SaiPan voitoin 4–2. Tie nousi kuitenkin pystyyn semifinaaleissa hallitsevaa Suomen mestaria Tapparaa vastaan voitoin 4–0.

HIFK puolestaan löytyi runkosarjan jälkeen sarjataulukosta sijalta viisi. Helsinkiläiset kaatoivat tiukassa neljännesfinaalisarjassa JYPin voitoin 4–2. Semifinaalisarjasta tuli vielä tiukempi taisto, kun HIFK joutui nöyrtymään Kärpille seiskapelin jälkeen voitoin 4–3.

Pronssiottelu käynnistyy Turun Gatorade Centerissä kello 18.30.

>> Osta liput perjantaille


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen