Semifinaalit 2018: Kuudes ottelu Helsingissä – muutoksia kokoonpanoihin

12.4.2018
Semifinaalit 2018: Kuudes ottelu Helsingissä – muutoksia kokoonpanoihin

Panu Mieho (vas.) ja Miska Humaloja vääntävät torstaina Helsingin jäähallissa. (Kuva: Tomi Natri)

Kärpät hakee semifinaalisarjan katkaisua HIFK:ta vastaan torstaina Helsingissä. Molemmat joukkueet ovat tehneet muutoksia kokoonpanoihinsa keskiviikon jatkoaikaottelun jälkeen.

HIFK on rakentanut hyökkäyskokoonpanonsa uusiksi torstain otteluun. Panu Mieho johtaa joukkueen ykkösketjua laidoillaan Lennart Petrell ja Joonas Rask. Juhani Tyrväinen pelaa kakkosketjun keskellä ja Patrik Carlsson siirtyy ketjun laidalle. Vili Sopanen ei ole mukana pelaavassa kokoonpanossa, ja Juha-Pekka Haataja täydentää kolmosketjun. Teemu Engberg on mukana nelosketjussa. Puolustuksessa Ville Varakas aloittaa kakkosparissa Miihkali Tepon paikalla. Saku Salmela palaa kokoonpanoon seitsemäntenä puolustajana. Kevin Lankinen jatkaa HIFK:n maalilla.

Kärppien ykkösketjussa Kristian Vesalainen aloittaa laidalla ja Charles Bertrand palaa tutulle paikalleen toiselle laidalle. Nicklas Lasu aloittaa kolmosketjun laiturin paikalla. Jyri Junnila palaa hyökkäykseen Sami Anttilan tilalle. Puolustuksessa muutoksia ei ole tehty. Veini Vehviläinen jatkaa maalilla.

>> Katso kokoonpanot

Poissa kokoonpanosta
HIFK: Vili Sopanen, Thomas Nykopp, Jerry Ahtola, Joe Finley, Miihkali Teppo
Kärpät: Mikko Niemelä, Aleksi Mäkelä, Sami Anttila


---
Julkaisija: Antti Seppänen