Kuka on kaikkien aikojen kovin kultakypärä – äänestä suosikkiasi

5.4.2018
Kuka on kaikkien aikojen kovin kultakypärä – äänestä suosikkiasi

Ville Peltonen, Alexander Barkov, Tomi Kallio, Jari Korpisalo vai joku muu? Kuka on kaikkien aikojen kovin kultakypärä? Äänestä omaa suosikkiasi Veikkauksen sivuilla ja poimi Pointsit. Voit voittaa aidon kultakypärän tai viiden hengen VIP-paketin Liiga-otteluun kaudella 2018–19.

Tule mukaan päättämään, kuka on kaikkien aikojen kultakypärä Liigassa. Kauden päätteeksi on palkittu jo 24 kertaa useimmissa otteluissa seuransa parhaan pistemiehen kultaista kypärää kantanut pelaaja. Tänä vuonna kultakypärän sai TPS:n Tomi Kallio. Ensimmäisen kerran Veikkauksen kultainen kypärä luovitettiin 1994, jolloin kunnian kuittasi KalPan Petr Korínek.

>> Äänestys löytyy Veikkauksen sivulta


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen