Playoffs 2018: Kolmessa pelissä jaossa semifinaalipaikkoja

28.3.2018
Playoffs 2018: Kolmessa pelissä jaossa semifinaalipaikkoja

TPS ja SaiPa ottavat keskiviikkoa yhteen Turussa. (Kuva: Timo Savela)

Kevään neljännesfinaaliotteluissa pelataan keskiviikkona viidennet osaottelut. Kärpät, TPS ja Tappara hakevat ratkaisevia voittoja ja semifinaalipaikkaa, JYPin ja HIFK:n välillä voitot ovat tasan. Katso illan kokoonpanomuutokset.

JYP – HIFK | Kokoonpanot | Voitot 2-2

JYP on tehnyt yhden muutoksen hyökkäyskokoonpanoonsa, kun Micke Saari korvaa Robert Rooban nelosketjussa. Puolustuksessa Juuso Vainio palaa ykköspariin ja Jaakko Jokinen aloittaa seitsemäntenä puolustajana Nolan Yonkmanin tilalla. Juho Olkinuora torjuu JYPin maalilla.

HIFK:n hyökkäyksessä ei ole tehty muutoksia. Puolustuksessa Ryan O'Connor pelaa ykkösparissa Miro Heiskasen kanssa. Markus Kankaanperä aloittaa kolmosparissa Oliwer Kasken kanssa. Saku Salmela palaa pelaavaan kokoonpanoon kakkosparissa. Kevin Lankinen jatkaa HIFK-maalilla.

Poissa kokoonpanosta
JYP: Nolan Yonkman, Robert Rooba
HIFK: Thomas Nykopp, Joe Finley, Miihkali Teppo, Jerry Ahtola, Henri Tamminen

Kärpät – Ässät | Kokoonpanot | Voitot 3-1

Rasmus Kupari ja Nicklas Lasu vaihtavat senttereinä ketjuja. Sami Anttila aloittaa kolmosketjussa ja Jasse Ikonen aloittaa nelosen sentterinä, kun Miska Humaloja ei ole pelikunnossa. Jari Sailio palaa kokoonpanoon nelosketjussa. Puolustus jatkaa maanantain ottelun kokoonpanossa ja Veini Vehviläinen torjuu Kärppien maalilla.

Ässien hyökkäyksestä sivuun ovat jääneet sekä Simon Suoranta että Matti Kuparinen. Matti Lamberg aloittaa ykkösketjun laidalla ja Niklas Appelgren ottaa Kuparisen paikan kolmosketjun keskellä. Juuso Walli tulee mukaan kokoonpanoon nelosketjun hyökkääjänä. Kristian Tuohilampi täydentää puolustusta. Andreas Bernard jatkaa Ässien maalilla.

Poissa kokoonpanosta
Kärpät: Miika Koivisto, Mikko Niemelä, Aleksi Mäkelä, Miska Humaloja
Ässät: Sami Lähteenmäki, Mikko Salmio, Philip McRae, Teemu Vuorisalo, Jouka Juhola, Tuomas Huhtanen, Simon Suoranta, Matti Kuparinen

Tappara – KalPa | Kokoonpanot | Voitot 3-1

Tappara lähtee otteluun ilman Henrik Haapalaa. Markus Nenonen ottaa laiturin paikan kolmosketjusta ja Joona Luoto palaa kokoonpanoon nelosketjussa. Puolustuksessa ei muutoksia ole tehty. Dominik Hrachovina torjuu kirvesrintojen maalilla.

KalPa ei ole tehnyt kokoonpanomuutoksia sitten maanantain. Niko Hovinen jatkaa KalPan maalilla.

Poissa kokoonpanosta
Tappara: Jere Karjalainen, Henrik Haapala
KalPa: Mikael Seppälä

TPS – SaiPa | Kokoonpanot | Voitot 3-1

Tomi Kallio palaa TPS-hyökkäykseen ykkösketjun laidalla. Patrik Virta siirtyy kolmosketjun sentterin paikalle ja Hannu Kuru jää kokoonpanon ulkopuolelle. Puolustajaparit on laitettu uusiksi: ykkösparissa pelaavat Henrik Tallinder ja Ilkka Heikkinen. Oskari Setänen aloittaa keskiviikkona TPS:n maalilla.

SaiPa jatkaa maanantain voittopelin hyökkäyskokoonpanolla. Arttu Likola täydentää koostumusta 13. hyökkääjänä. SaiPan puolustuksesta on sivussa Kalle Maalahti. Puolustajamarit on laitettu siten uusiksi ja ykkösparissa pelaavat Vladimir Denisov ja Henri Maarnela. Frans Tuohimaa jatkaa SaiPan maalilla.

Poissa kokoonpanosta
TPS: Jasper Lindsten, Elias Karvonen, Hannu Kuru
SaiPa: Anssi Löfman, Lauri Taipalus, Brett Carson, Markus Kojo, Bastien Maia, Kalle Maalahti


---
Julkaisija: Antti Seppänen