Playoffs 2018: TPS:llä katkaisun paikka – näillä miehistöillä maanantain neljännesfinaaleihin

26.3.2018
Playoffs 2018: TPS:llä katkaisun paikka – näillä miehistöillä maanantain neljännesfinaaleihin

Kuva: Kimmo Metsälä

Neljännesfinaaliottelut jatkuvat maanantaina neljällä paikkakunnalla. Lappeenrannassa TPS:llä on mahdollisuus varmistaa paikka semifinaaleissa kaatamalla SaiPa. Muissa sarjoissa maanantain vierasjoukkueilla on 2-1-johtoasema. Katso joukkueiden kokoonpanomuutokset illan otteluihin.

HIFK – JYP | Kokoonpanot

Juhani Tyrväinen palaa HIFK:n ykkösketjuun pelikiellon kärsittyään. Laidoilla pelaavat Lennart Petrell ja Juha-Pekka Haataja. Joonas Rask siirtyy kakkosketjuun ja Jarkko Malinen johtaa kolmosketjua. Myös puolustusta on muokattu, ja ykkösparissa pelaavat Miro Heiskanen ja Markus Kankaanperä. Ville Varakas aloittaa seitsemäntenä puolustajana. HIFK:n maalissa pelaa Kevin Lankinen.

JYP ei ole tehnyt hyökkäyskokoonpanoonsa muutoksia. Puolustuksessa Jaakko Jokinen korvaa Juuso Vainion ykkösparissa. Juho Olkinuora jatkaa maalilla.

Poissa kokoonpanosta
HIFK: Thomas Nykopp, Joe Finley, Saku Salmela, Jerry Ahtola, Henri Tamminen
JYP: Juuso Vainio

KalPa – Tappara | Kokoonpanot

KalPan hyökkäys jatkaa lauantain kokoonpanossa. Frank Gymer täydentää koostumusta 13. hyökkääjänä. Puolustuksesta sivuun on jäänyt edellisessä ottelussa loukkaantunut Mikael Seppälä. Santeri Lukka pelaa ykkösparissa Juuso Riikolan kanssa ja Konsta Mäkinen aloittaa kolmosparissa. Niko Hovinen pelaa KalPan maalilla.

Sebastian Repo ottaa Kristian Kuuselan paikan Tapparan ykkösketjussa, ja Kristian Kuusela siirtyy Jan-Mikael Järvisen johtamaan kakkosketjuun. Kolmosketjussa sivuun jäävän Jere Karjalaisen paikan ottaa Niko Ojamäki. Teemu Nurmi täydentää nelosketjun. Puolustuksessa Otso Rantakari ja Valtteri Kemiläinen vaihtavat paikkoja. Dominik Hrachovina jatkaa Tapparan maalilla.

Poissa kokoonpanosta
KalPa: Mikael Seppälä
Tappara: Jere Karjalainen

SaiPa – TPS | Kokoonpanot

SaiPan ykkösketju lähtee haastamaan TPS:ää koostumuksessa Jonatan Tanus – Cody Kunyk – Curtis Hamilton. Elmeri Kaksonen ja Kim Strömberg pelaavat Ville Kohon laidoilla kakkosketjussa. Topi Nättinen johtaa kolmosketjua. Roy Radke palaa kokoonpanoon nelosketjussa. Puolustuksessa muutoksia ei ole tehty. Frans Tuohimaa jatkaa SaiPan maalilla.

TPS ei ole tehnyt muutoksia lauantaina murskavoiton tuoneeseen kokoonpanoonsa. Nollapelin pelannut Rasmus Tirronen jatkaa TPS:n maalilla.

Poissa kokoonpanosta
SaiPa: Anssi Löfman, Lauri Taipalus, Brett Carson, Markus Kojo, Bastien Maia
TPS: Tomi Kallio, Jasper Lindsten, Elias Karvonen

Ässät – Kärpät | Kokoonpanot

Simon Suoranta palaa Ässien kokoonpanoon ja pelaa porilaisten ykkösketjun laidalla. Matti Lamberg siirtyy nelosketjuun ja Marco Insam aloittaa 13. hyökkääjänä. Puolustus lähtee otteluun kuudella pelaajalla, ja Kristian Tuohilampi jää kokoonpanon ulkopuolelle. Andreas Bernard torjuu Ässien maalilla.

Julius Junttila palaa Kärppien ykkösketjun laidalle ja Saku Mäenalanen pelaa tutulla paikalla kakkosketjussa. Puolustuksessa Taneli Siikaluoma korvaa kakkosparissa Joona Huttulan. Veini Vehviläinen pelaa Kärppien maalilla.

Poissa kokoonpanosta
Ässät: Sami Lähteenmäki, Mikko Salmio, Philip McRae, Teemu Vuorisalo, Jouka Juhola, Tuomas Huhtanen
Kärpät: Miika Koivisto, Mikko Niemelä, Aleksi Mäkelä


---
Julkaisija: Antti Seppänen