Jukka Peltolalla juhlaottelu keskiviikkona

21.3.2018
Jukka Peltolalla juhlaottelu keskiviikkona

Kuva: Mikko Pylkkö

Tapparan Jukka Peltola pelaa neljännesfinaalien avauspelissä uransa 100. playoffs-ottelun Liigassa. Peltola palkitaan ennen illan Tappara–KalPa-ottelua.

Tappara-kapteeni aloittaa seitsemännen playoffs-kautensa. Kirvesrintojen viidessä peräkkäisessä SM-mitalissa mukana ollut 30-vuotias Peltola saavutti kolmesti SM-hopeaa (2013-15) ja juhli kahtena viime keväänä Suomen mestaruutta.

Viime keväänä Peltola palkittiin playoffs-otteluiden parhaan pelaajan Jari Kurri –palkinnolla.

99 playoffs-ottelussaan Peltola on merkkauttanut pisteet 17+18=35. Hän on Tapparan seurahistorian kolmas pelaaja, joka saavuttaa Tapparassa pelatuissa otteluissa 100 pelin rajan. Edellä ovat vain Pekka Saravo (143 ottelua) ja Janne Ojanen (113).


---
Julkaisija: Antti Seppänen