Risto Dufva ei jatka Jukurien päävalmentajana

13.3.2018
Risto Dufva ei jatka Jukurien päävalmentajana

Kuva: Mikko Kankainen

Risto Dufvan ja Jukurien välinen päävalmentajasopimus on purettu. Dufva teki joulukuussa kaksivuotisen jatkosopimuksen mikkeliläisseuran kanssa.

54-vuotias Dufva valmensi 11. kautensa Liigassa. Lokakuussa Dufva saavutti viidentenä päävalmentajana 600 ottelun rajapyykin Liigassa.

– Valmentajan tehtävä vaatii valtavasti voimavaroja ja kauden päättyessä katsottiin, että minä olen kantanut korteni kekoon Jukurien liigataipaleella ja Jukurien on aika etsiä uutta verta peräsimeen, Dufva kertoo.

Dufva on toiminut Jukurien päävalmentajana usealla eri sarjatasolla. Hän oli nostamassa joukkuetta kakkosdivisioonasta useaan Mestis-mestaruuteen. Kun Jukurit aloitti Liigassa, Dufva valittiin seuran päävalmentajaksi.

– Risto Dufva on johtaja, joka on saanut joukkueensa puhaltamaan yhteen hiileen ja antamaan kaikkensa kehittymisen, voittamisen ja menestymisen eteen, kiittää Jukurien toimitusjohtaja Tuomas Muotka.

Jukurien ensi kauden joukkue on viimeistä silausta vaille valmis ja yhteiset harjoitukset alkavat suunnitellusti 9. huhtikuuta Juuso Hahlin, Mika Tarvaisen, Teemu Suokkaan ja Mikko Hakkaraisen johdolla.


---
Julkaisija: Antti Seppänen