Liiga ja Olvi yhteistyöhön – tuomareille TEHO Sport -urheilujuomia

13.3.2018
Liiga ja Olvi yhteistyöhön – tuomareille TEHO Sport -urheilujuomia

Olvin Lasse Aho vieraili Liiga-tuomarien playoffs-leirillä.

Liiga aloittaa playoffs-otteluiden yhteydessä yhteistyön suomalaisen juomayhtiö Olvin kanssa. Solmitun yhteistyön tavoitteena on tukea ja kehittää Liigan tuomaritoimintaa.

Olvi on kevään playoffs-otteluissa Liiga-tuomareiden yhteistyökumppani. Yhteistyön myötä Olvi toimittaa otteluihin tuomareiden käyttöön urheilu- ja terveysjuomia sekä palautumiseen tarkoitettuja tuotteitaan.

– Erityisesti playoffs-ottelut ovat todella vauhdikkaita ja nopeatempoisia, joten vaativia tilanteita syntyy koko ottelun ajan. Liiga-otteluiden kulun ja laadukkaan toteutuksen kannalta tuomaritoiminta on ydinosaamista ja siksi tuomareiden suorituskyvyn varmistaminen on Liigalle tärkeää. On loistava asia, että Olvi lähtee tukemaan Liigan tuomaritoimintaa ja toimittaa otteluihin urheilujuomat ja energiatuotteet, jotta tuomareiden suorituskyky ei vaarantuisi pitkissäkään playoffs-väännöissä, Liigan myynti- ja yhteysjohtaja Juha Kuosa taustoittaa.

Olvi toimittaa tuomareiden käyttöön TEHO Sportin urheilujuomaa ja palautumistuotteita, Health Lab -terveysjuomaa ja perinteistä Olvi Vichyä. Lisäksi Olvi näkyy TEHO Sport -tuotemerkillään tuomaripaidoissa playoffsien 2018 ajan. Nyt allekirjoitetussa yhteistyösopimuksessa on jatko-optio, mikä koskee koko Liiga-kautta 2018–19 ja erotuomaritoiminnan tukemista myös runkosarjan aikana.

– Olvi on täysin suomalaisomistuksessa oleva juoma- ja panimoalan yhtiö, jolla on markkinointiyhteistyötä muun muassa seitsemän Liiga-joukkueen, Mestiksen, Salibandyn sekä monen yksilöurheilijan kanssa. Nyt on hienoa päästä tukemaan myös Liigan tuomaritoimintaa kotimaisilla ja laadukkailla urheilu- ja terveysjuomilla sekä palautumistuotteilla. Toivottavasti se entisestään parantaa Liigan tasokkuutta ja korostaa Liigan asemaa Suomen johtavana urheilusarjana, Olvin toimitusjohtaja Lasse Aho kertoo.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen