Antti-Jussi Aro Liigan digitaalisen liiketoiminnan johtajaksi

12.3.2018
Antti-Jussi Aro Liigan digitaalisen liiketoiminnan johtajaksi

Jääkiekon SM-liiga Oy on valinnut uudeksi digitaalisen liiketoiminnan johtajakseen (CDO) Antti-Jussi Aron. Hän aloittaa tehtävässään 14. maaliskuuta.

CDO (Chief Digital Officer) vastaa Liigan digi- ja datastrategian suunnittelusta ja toteutuksesta sekä digitalisaatioon liittyvistä hankkeista. Aro raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Riku Kallioniemelle.

Arolla (DI) on vahva kokemus digitaalisten palveluiden ja työkalujen kehityksestä kotimaisten ja kansainvälisten tehtävien parissa. Hän siirtyy tehtävään AbbVie Oy:n Business Technology Managerin paikalta. Aiemmin Aro työskenteli useita vuosia Accenturen palveluksessa.

– Suurelle jääkiekon ystävälle mahdollisuus päästä vaikuttamaan maamme seuratuimman urheilusarjan tulevaisuuteen on luonnollisesti äärimmäisen innostava tilaisuus. Kuluttajien odotukset ja tarpeet muuttuvat kiihtyvällä tahdilla ja tähän haasteeseen myös Liigan on pystyttävä asiakaskokemusta kehittämällä vastaamaan. Uskon, että digitaaliset ratkaisut ja pitkäjänteiseen kehitykseen sitoutunut uusi mediakumppani luovat ennennäkemättömiä mahdollisuuksia rakentaa Suomen merkityksellisintä yhteisöä, Aro kertoo.

– Liiga on Suomen vahvin urheiluelämys ja yhteisö. Kehitämme jatkuvasti uusia palveluita ja sitä kautta asiakaskokemustamme. Nimityksen myötä vahvistamme kykyämme hyödyntää digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuuksia, Kallioniemi taustoittaa rekrytointia.

Aiemmin Liiga palkkasi uudeksi markkinointipäällikökseen Aija Sahan.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen