Liiga-tähdet valtaavat jälleen Helsingin Jääpuiston – myös naisleijonia mukana

18.3.2018
Liiga-tähdet valtaavat jälleen Helsingin Jääpuiston – myös naisleijonia mukana

Kahden viime kevään tapaan Liiga tuo tähtensä Helsingin keskustaan Jääpuistoon.

Liiga järjestää sunnuntaina 18.3. Helsingin Rautatientorilla sijaitsevassa Jääpuistossa ulkoilmatapahtuman, jossa ovat mukana pian alkavien playoffsien kiinnostavimmat pelaajat. Tällä kertaa mukana on myös Etelä-Koreassa olympiapronssia voittaneita naisleijonia.

Jokaisesta neljännesfinaalijoukkueesta tulee pelaaja paikalle Jääpuistoon. Alla on lista mahdollisten neljännesfinaalijoukkueiden paikalla olevista pelaajista:

HIFK: Joonas Rask
JYP: Juuso Puustinen
KalPa: Alexander Ruuttu
Kärpät: Julius Junttila
SaiPa: Urho Vaakanainen
Tappara: Dominik Hrachovina
TPS: Ilari Filppula
Ässät: Mikko Salmio

* * *

Muokattu 16.3.
Ässien pelaaja vaihtui Sakari Salmisesta Mikko Salmioon.

Lisäksi paikalla ovat runkosarjapalkintojen voittajat Tomi Kallio, Antti Suomela ja Charles Bertrand. Paikalla ovat myös Liigan viihdyttävin pelaaja ja Lasse Oksanen -palkinnon voittajat. Näiden palkintojen voittajat paljastetaan kuitenkin vasta sunnuntaina. Lisäksi Naisleijonista paikalla ovat maalivahdit Eveliina Suonpää ja Meeri Räisänen.

Jääpuistossa on paljon ohjelmaa koko perheelle. Paikalla on taitokisa, Liiga-onnenpyörä, Finkey-maskotti sekä tietenkin myös Liigan mestaruuspokaali Kanada-malja. Tapahtuma alkaa kello 14.00 ja päättyy 16.00.

Pelaajat osallistuvat yleisöluisteluun, lisäksi osa pelaajista jakaa nimikirjoituksia jään laidalla. Jääpuisto perii yleisöluisteluun osallistumisesta normaalin pääsymaksun. Yleisöluisteluun voi vuokrata luistimia Jääpuistosta, mutta tulla voi myös omilla luistimilla. Liiga tarjoaa tapahtumassa kuumaa juotavaa.

Jääpuistossa juontajana toimii suosikkiselostaja Jani Alkio.

Aikataulu

14:00-16.00 Kisailuaktiviteettejä, Kanada-malja esillä, Finkey-maskotti, musiikkia…
14.30-15.30 Liiga-pelaajat paikalla

Tule hakemaan energinen alku omalle playoffs-keväällesi! #KohtiMaljaa

Tässä tunnelmia viime vuosien tapahtumista


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen