Viikon tulikuumin “näyttää nauttivansa tunteella joka ilta”

27.2.2018
Viikon tulikuumin “näyttää nauttivansa tunteella joka ilta”

Kuva: Timo Savela

TPS:n Eric Perrin on Liigan tulikuumat pelaajat –listan viikon ykköspelaaja. Konkarisentterin jälkeen kärkikolmikkoon sijoittuvat lisäksi Kärppien Jani Hakanpää ja JYPin Juuso Puustinen.

Eric Perrin rikkoi ennen olympiataukoa useampia Liiga-ennätyksiä ottelussa Tapparaa vastaan. Samalla Perrin kirjasi uuden yhden kauden maaliennätyksensä 11. kaudellaan. Kanadalainen on hieno esimerkki omistautumisesta jääkiekkoilulle.

"42-vuotias Perrin jatkaa huikeata kauttaan ja porskuttaa kaikkien aikojen ulkomaalaispelaajien maalipörssin kärkeen ohi Darren Boykon seuraavalla osumallaan. Viikko ennen taukoa meni lentäen pistein 3+3. Ei edelleenkään ole tehnyt liikaa maaleja, kun näyttää nauttivansa tunteella siitä joka ilta."

Jani Hakanpää on rikkonut tällä kaudella henkilökohtaisia ennätyksiään. 25-vuotias puolustaja kantoi entistä isompaa vastuuta Kärpissä olympiakisojen aikana. Kolmen ottelun pisteputki on tuottanut saldon 1+3.

"Olympialaisten aiheuttamien poissaolojen myötä sai peliaikaa keskimäärin lähes viisi minuuttia enemmän ja kantoi vastuuta erinomaisesti. Järkevöittänyt peliään vuosien saatossa sijoittumalla paremmin puolustuspäässä. Osaa myös ottaa taklauksia entistä paremmin vastaan. Upea soolomaali JYP-pelissä kertoo myös hyökkäyssuunnan kyvyistä. Hakanpää on kirjannut uuden selkeän piste-ennätyksensä tällä kaudella."

Juuso Puustinen on näyttänyt tällä kaudella maalintekijän taitojaan. Seitsemän kauden takainen maaliennätys rikkoutui ennen olympiataukoa. Kahdeksatta kauttaan Liigassa pelaava laitahyökkääjä voi rikkoa päätöskierroksilla 30 maalin haamurajan.

"JYPin ylivoiman ykköspelote on pelannut upean kauden. Puustinen on pyssyttänyt tällaisen määrän maaleja viimeksi Kanadan juniorisarjassa. Kykenee hankkimaan maalipaikkoja itsenäisesti, mutta tällä kaudella löytänyt erinomaisen sävelen koko hyökkäysketjun kanssa. Neljän maalin viikon myötä on mukana edelleen maalipörssin voittokamppailussa."

>> Lue koko tulikuumien lista tästä


---
Julkaisija: Antti Seppänen