Yhdysvaltalaishyökkääjät jättävät Sportin

13.2.2018
Yhdysvaltalaishyökkääjät jättävät Sportin

Michael Parks oli alkukaudella Sportin paras pistemies. (Kuva: Tomi Natri)

Sportissa pelanneet hyökkääjät Michael Parks ja Sam Povorozniouk eivät jatka vaasalaisten riveissä.

25-vuotias Parks pelasi Sportissa 46 ottelua pistein 11+9=20. 23-vuotias Povorozniouk puolestaan edusti Sportia 31 ottelussa pistein 4+8=12. Parks jatkaa kauttaan Ruotsin Allsvenskanissa, Povorozniouk siirtyy Saksan pääsarjaan.

– Parksilla ei ole viime aikoina homma oikein toiminut, ja päädyimme molemmin puolin tähän ratkaisuun, että hän jatkaa uraansa muualla. Povorozniouk ei puolestaan pitkän pelikiellon takia olisi ehtinyt pelata kuin muutaman ottelun, joten emme nähneet järkeväksi pitää häntäkään täällä, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi siirtoja.

Pelaajasiirrot avaavat lisää näyttöpaikkoja Sportin nuorille pelaajille. Liiga-joukkueeseen nousevat Pikkuleijonissa esiintynyt hyökkääjä Eetu Mäki, 18, sekä puolustajat Elias Laitamäki, 17, ja Tobias Åkerman, 17.


---
Julkaisija: Antti Seppänen