Tulokaspalkinnosta kamppailevat rookiet keräilykorteissa

13.2.2018
Tulokaspalkinnosta kamppailevat rookiet keräilykorteissa

Kauden tulokkaaksi on tarjolla mielenkiintoinen kattaus Liiga-kaukaloiden keltanokkia.

Liigan virallinen keräilykorttisarja vyöryttää estradille parikymmentä tulevaisuuden lupausta, joista moni takoo jo nyt kovaa tulosta. Mukana Cardsetin Series II:n Rookie-erikoiskorteissa ovat esimerkiksi HPK:n kovavireinen U20-kaksikko Kristian VesalainenEetu Tuulola, SaiPan Jonatan Tanus, TPS:n Petrus Palmu ja Ässien Jesperi Kotkaniemi.

Myös Kärppien 17-vuotias Rasmus Kupari on luonnollisesti mukana, samoin KalPan Joni Ikonen ja Jukurien Ville Leskinen ja TPS:n Lauri Pajuniemi. Pakkipuolelta mukaan on saatu kesken kauden mustavalkeisiin turkulaisväreihin värvätty Olli Juolevi.

Liigan virallisen keräilykorttisarjan löydät fanishopeista ja myyntipisteistä ympäri maan.

>> www.cardset.fi

Winter Classic –keräilykorttikirppis Kauppakeskus Potkurissa Raumalla lauantaina 17. helmikuuta klo 9.30–15.


---
Julkaisija: Antti Seppänen