Liiga lisenssiyhteistyöhön Docoverin kanssa

13.2.2018
Liiga lisenssiyhteistyöhön Docoverin kanssa

Jääkiekon SM-liiga Oy liittyy nimekkääseen kumppanijoukkoon solmimalla ensimmäisenä eurooppalaisena urheilusarjana lisensointiyhteistyösopimuksen kansainvälisesti arvostetun, suomalaisen Docover Oy:n kanssa. Kansainvälisistä urheilujäteistä Docover vastaa muun muassa Pohjois-Amerikan koripalloliiga NBA:n lisenssituotteista matkapuhelin- ja telekommunikaatio-segmentissä Euroopan ja Lähi-Idän markkinoilla. Muita Docoverin lisenssituotteita käyttäviä tahoja urheilupuolella ovat muun muassa Real Madrid ja FC Barcelona.

Docover on tullut tunnetuksi siitä, että se tuottaa holografisella kuviolla varustettuja näytönsuojia sekä oheistuotteita älypuhelimiin ja mobiililaitteisiin.

– Lisenssituotebisnes on meille strategisesti tärkeä kehityskohde ja siksi olemme äärimmäisen ylpeitä solmitusta yhteistyösopimuksesta. Se, että Liiga tekee ensimmäisenä eurooppalaisena urheilusarjana lisenssituotesopimuksen Docoverin kanssa ja lisätään sellaisten kansainvälisten urheilusarjojen listaan kuten NBA, on meille kunnia-asia. Tästä yhteistyösopimuksesta tulevat hyötymään sekä Liiga, seurat, että fanit, kertoo Liigan myynti- ja yhteysjohtaja Juha Kuosa.

Docover-sopimus kattaa yksinoikeuden Liigan tuleviin virallisiin oheistuotteisiin älypuhelinten ja mobiililaitteiden osalta. Sopimuksen alle kuuluvat Liigan lisäksi siinä toimivat osakasseurat ja niiden nykyiset tunnukset ja logot, niiden käyttö kaupallisissa tuotteissa, sekä myynti- ja markkinointioikeudet.

– Suomalaisena innovaationa ja yrityksenä olemme erittäin iloisia, että saamme tehdä yhteistyötä myös Suomen ja samalla yhden Pohjois-Euroopan suosituimmista urheilusarjoista kanssa. Yhteinen tavoitteemme on kehittää ja viedä Liigan lisenssituotteet tässä kategoriassa maailman kärkeen, linjaa Docoverin toimitusjohtaja Atso Toimela.

Ensimmäisenä myyntiin tulevat Docoverin uniikit hologrammiteknologialla varustetut panssarilasit ja takakuoret sekä latauskaapelit, joissa on seurojen ja Liigan logot. Tuotteet löytyvät Liiga-joukkueiden fanimyymälöistä, valikoiduissa Telian myyntipisteistä sekä Verkkokauppa.com sivuilta ja myymälöistä.

Liiga-tuotteita esittelemässä Docoverilta Pasi Nieminen (vas.) ja Jari Ronkainen sekä Liigan myynti- ja yhteysjohtaja Juha Kuosa. (Kuva: Tomi Natri)


---
Julkaisija: Antti Seppänen