Zach Budish siirtyy Jukureista TPS:ään

12.2.2018
Zach Budish siirtyy Jukureista TPS:ään

Kuva: Mikko Kankainen

Laitahyökkääjä Zach Budish pelaa loppukauden TPS:n paidassa. Budish siirtyy Turkuun Jukurien riveistä.

Tällä ja viime kaudella Budish pelasi Jukureissa kaikkiaan 109 ottelua. Budish on ollut viime kauden tapaan joukkueensa paras maalintekijä. Kuluvan kauden 49 ottelussaan amerikkalainen on kirjannut pisteet 15+17=32.

– Zach on ollut tehokas pelaaja Liigassa viime kaudet. Hän on monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla sekä keskellä. Ison kokonsa ansiosta hän on erinomainen pelaaja maalin ja laitojen lähellä, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi.

– Taloudellisesti tämä on tarpeellinen siirto tulevaa kautta ajatellen. Joukkue taistelee edelleen sarjasijoituksista sata lasissa ja keskitymme niiden pelaajien kehityskaareen, jotka ovat avainroolissa seuran tulevaisuudessa, Jukurien toimitusjohtaja Tuomas Muotka kertoo.


---
Julkaisija: Antti Seppänen