Jaroslav Otevrel palaa perjantaina Poriin – kunniavieraana Ässät–TPS-ottelussa

9.2.2018
Jaroslav Otevrel palaa perjantaina Poriin – kunniavieraana Ässät–TPS-ottelussa

Kuva: Ässät

11. helmikuuta 1996 Ässät–Jyp HT-ottelussa erittäin vakavasti loukkaantunut Jaroslav Otevrel saapuu Poriin ja Ässien kotiotteluun 20 vuoden tauon jälkeen. Otevrel saapuu kunniavieraaksi 9. helmikuuta Ässät–TPS-otteluun.

Jaroslav Otevrel pelasi Ässissä vuosina 1994–1996 playoffs-ottelut mukaan lukien yhteensä 100 ottelua pisteillä 24+48. Tshekkihyökkääjä oli Ässien mukana voittamassa SM-pronssia keväällä 1995.

Edellisen kerran Otevrel oli Ässien vieraana vuonna 1998 eli lähes 20 vuotta sitten.

– Minulle kuuluu tällä hetkellä hyvää. Elämä etenee rauhallisesti. Odotan suurella innolla, että näen Isomäen pitkästä aikaa. Paluu Poriin ja Isomäellä tulee olemaan todella tunteellista, Otevrel kertoo.

Nykyisin Ässien urheilujohtajana työskentelevä Jari Korpisalo oli Otevrelin ketjukaveri.

– Olin Ässien kapteeni ja kentällä, kun Jaroslav Otevrel loukkaantui. On edelleen vaikea saattaa sanoiksi siihen liittyviä tunteita ja ajatuksia. Hänen jälleennäkemisensä tulee olemaan odotettu ja tunteikas, Korpisalo kommentoi.

Suomalaisiin kiekkolegendoihin kuuluva Veli-Pekka Ketola toimi Otevrelin loukkaantumisen aikaan Ässien toimitusjohtajana ja päävalmentaja.

– Jaro on osa perhettä ja emme voi emmekä halua unohtaa häntä. On hienoa, että hän tulee katsomaan meitä, Ketola kommentoi.

Jaroslav Otevrel nähdään jäällä ennen ottelun alkua. Lisäksi ensimmäisellä erätauolla Otevrel tapaa Ässien kannattajia D-päädyssä VMP-stagella. Perjantaiaamuna Otevrelin paluuotteluun oli myyty jo lähes 5000 lippua.

– On erityisen hienoa, etä saamme juuri Ässien 50-vuotisjuhlakaudella Jaroslav Otevrelin kunniavieraaksemme. Aikanaan pikkupoikana huoli Otevrelin kunnosta oli suuri ja onnettomuutta oli erittäin vaikea ymmärtää. Hänen paluunsa Pataperheen keskelle tulee olemaan varmuudella tunteikas meille kaikille, Ässien markkinointipäällikkö Jaakko Ruusunen kommentoi.

* * *

Jaroslav Otevrelin paluu Isomäki Areenalle – osta liput tunteikkaaseen iltaan tästä!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen