JYP johtoasemasta CHL-finaalipaikkaa hakemaan – ratkaisuottelu tiistaina Tshekissä

16.1.2018
JYP johtoasemasta CHL-finaalipaikkaa hakemaan – ratkaisuottelu tiistaina Tshekissä

Kuva: CHL

Champions Hockey Leaguen finaalipaikat ratkeavat tiistaina, kun ohjelmassa ovat toiset semifinaaliottelut. Paikasta finaaliin taisteleva JYP pelaa ratkaisuottelun Tshekissä Oceláři Třineciä vastaan.

JYP voitti ensimmäisen osaottelun Jyväskylässä maalein 4-2. Finaalipaikka irtoaa näin maalin tappiollakin, kun yhteismaalit ratkaisevat.

– Kolme erää on jäljellä ja jokainen alkaa 0-0:sta. Sillä lähestymiskulmalla on menty, kertaa JYPin päävalmentaja Marko Virtanen.

– Jokainen erä on kuin pieni playoff.

JYP on pelannut viime viikon tiistaina pelatun ensimmäisen semifinaaliottelun jälkeen kaksi ottelua Liigaa. Torstaina e hävisi HPK:lle 3-5, mutta lauantai tuotti 4-1-voiton Pelicansista.

Oman mausteensa otteluun tuo Trinecin pienempi kaukalo. Jyväskylässä kaukalon mitat ovat 28 x 60 metriä, Tshekissä kaukalo on kaksi metriä lyhyempi.

* * *

Oceláři Třinec – JYP pelataan tiistaina 16.1. klo 18 alkaen. CHL:n toisessa semifinaalissa kohtaavat SHL:n Växjö Lakers ja Tshekin Extraliigan Bílí Tygři Liberec. Joukkueiden avausottelu päättyi viime viikolla 1-1.

CHL:n finaali on ohjelmassa 6. helmikuuta. Finaalin saa kotihalliinsa paremman saldon lohkovaiheesta ja playoffs-otteluista kerännyt joukkue.

>> Lue lisää: www.championshockeyleague.com


---
Julkaisija: Antti Seppänen