Kärpät julkaisi upean Helsinki Ice Challenge -dokumentin

13.1.2018

Kärppien matkassa: Helsinki Ice Challenge –dokumentti on julkaistu. Dokumentissa seurataan Kärppien valmistautumista ulkoilmaotteluun alkaen 2.12. pelatusta Kärppien ja Ässien välisestä Suomi 100 -juhlaottelusta.

Kärpät on toteuttanut dokumentin yhteistyössä pääyhteistyökumppaninsa Uroksen kanssa. Tuotannosta vastasi oululainen NTRNZ media.

– Olemme ylpeitä, että saamme yhdessä pääyhteistyökumppanimme Uroksen kanssa tuoda tämän hienon tapahtuman sellaisten kannattajien ja yhteistyökumppaneiden katsottavaksi, joilla ei ollut mahdollisuutta lähteä tapahtumaan paikan päälle. Tällä dokumentilla Kärpät haluaa myös kiittää Suomi 100 –organisaatiota ja HIFK:ta hienosta tapahtumasta, Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen kommentoi.

Katso dokumentti ylhäältä!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen