JYP kamppailee tiistaina pääsystä CHL-finaaliin – “Kaikki fyysiset valmiudet peliin”

9.1.2018
JYP kamppailee tiistaina pääsystä CHL-finaaliin – “Kaikki fyysiset valmiudet peliin”

Kuva: CHL

Champions Hockey Leaguen semifinaalit neljän parhaan eurooppalaisjoukkueen kesken alkavat tiistaina. JYP taistelee ainoana Liiga-seurana finaalipaikasta kohtaamalla tshekkiläisen Ocelari Trinecin.

JYP on voittanut Liigassa peräti seitsemän ottelua viimeisistä kahdeksasta kamppailusta. Voitoista kuusi on tullut varsinaisella peliajalla ja yksi jatkoajalla.

– Puolustuspelaaminen on parantunut viime aikoina ja sitä kautta olemme päässeet hyökkäämään laadukkaasti. Siksi olemme olleet pelin päällä. Isossa kuvassa noin kymmenen pelin otannalla olen tyytyväinen, ennakoi JYPin päävalmentaja Marko Virtanen.

JYP pelasi viime viikolla keskiviikon ja lauantain välillä kolme ottelua neljän päivän sisään ja on siksi harjoitellut nyt rasitusta tarkasti mitaten ja tarkkaillen.

– Palautumista on mietitty tarkkaan yksilö- ja joukkuetasolla, jotta saamme kaikki fyysiset valmiudet peliin. Pelistä tulee kova, ja vastus on kova. Odotamme, josko saisimme vielä sairastuvalta vahvistuksia, Virtanen pohtii.

JYP aloitti tämän kauden playoffs-pelinsä CHL:ssä Tapparaa vastaan ja eteni kahdeksan parhaan joukkoon maalierolla 5-4. Neljännesfinaaleissa JYP voitti tshekkiläisen Kometa Brnon yhteismaalein 8-6.

Finaaliin pääsee kahden ottelun yhteismaalien perusteella. CHL:ssä ei ole voimassa vierasmaalisääntöä. CHL:n toisessa semifinaaliparissa ovat vastakkain tshekkiläinen Bili Tygri Liberec ja ruotsalainen Växjö Lakers.

- - -

JYP – Ocelari Trinec pelataan LähiTapiola Areenalla tiistaina kello 19.

>> Lue lisää: championshockeyleague.com


---
Julkaisija: Antti Seppänen