Näin syntyi ennätysmies Eric Perrinin juhlamaali – katso video

28.12.2017

TPS:n Eric Perrin iski torstaina kaksi osumaa KooKoon verkkoon ja otti nimiinsä Liigan ennätyksen historian eniten pisteitä tehneenä ulkomaalaispelaajana. Katso videolta, kuinka juhlamaali syntyi!

42-vuotias kanadalaishyökkääjä Eric Perrinin torstain Liiga-kierroksen seuratuin pelaaja. Odotettua ennätystä päästiin juhlistamaan, kun Perrin vei TPS:n Kouvolassa 0–3-johtoon ajassa 20.45. Ylivoimalla syntyneen juhlaosuman alustivat Jasper Lindsten ja Tomi Kallio.

Juhlaosuma oli Perrinille kauden 15. maali. Osuman myötä Perrinin Liiga-uran pisteet ovat 166+314=480. Tällä pistemäärällä Perrin jätti yli 19 vuotta ennätystä hallussaan pitäneen Otakar Janeckyn taakseen.

Palaa videolta juhlamaalin syntyyn!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen