”He saavat minut tuntemaan, että en ole ulkomaalainen” – katso Perrinin haastattelu

28.12.2017

Liigan ulkomaalaisten kaikkien aikojen pisteykköseksi noussut Eric Perrin kertoi tunnelmistaan ennätyksen varmistumisen jälkeen Kouvolassa. Varsinkin suomalainen kiekkokansa sai paljon kehuja.

42-vuotias Eric Perrin pelaa Liigassa jo 11. kauttaan. Hyökkääjä debytoi Liigassa kaudella 2000–01. Ensimmäinen visiitti kesti kauteen 2002–03 asti. Perrin palasi takaisin Liigaan kaudella 2010–11, jonka jälkeen hän on myös pysynyt Suomessa.

TPS:n lisäksi Perrin on edustanut Liigassa Jokereita, HPK:ta, Ässiä ja JYPiä. Näistä JYPiä Perrin edusti pisimpään, yhteensä kuuden kauden ajan. Perrinin ainoa Suomen mestaruus on myös jyväskyläläisten riveistä, kaudelta 2011–12. Viimeisellä kuudella Liiga-kaudellaan Perrin on kuulunut joukkueensa kapteenistoon, mikä on ulkomaalaispelaajalle harvinaista.

Katso videolta kanadaishyökkääjän tunteikas haastattelu!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen