JYP piti otteensa jatkopaikkaan CHL:ssä

7.12.2017
JYP piti otteensa jatkopaikkaan CHL:ssä

Kuva: CHL

Champions Hockey Leaguen puolivälierien ensimmäiset osat pelattiin tiistaina. Ainoana suomalaisjoukkueena kahdeksan parhaan joukkoon selvinnyt JYP kohtasi kotijäällään tshekkiläisen Kometa Brnon. Ottelu päättyi lopulta tasalukemiin 3-3.

JYPistä maalinteossa onnistuivat ylivoimamaalit tehneet Antti Suomela ja Juuso Puustinen sekä päätöserän lopulla tasoituksessa onnistunut puolustaja Mikko Mäenpää. Kometa Brnon ykköspelaaja oli Jan Süss. Vasta 18-vuotias hyökkääjä viimeisteli Kometan kaikki kolme maalia.

– Siinä on aina eri juttuja, kun on eri maan joukkueita vastassa. Pelin edetessä päästiin koko ajan paremmin mukaan. Huomioitiin kyllä kaveri, mutta se ei hallinnut meidän peliä liikaa, JYPin päävalmentaja Marko Virtanen kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Sieltä se vaan oma peli puristettiin esiin vaikean alun jälkeen. Se antaa taas itseluottamusta jatkoon. Ei se kaukana ole, että kaikki loksahtaa paikoilleen.

– Nyt lähdetään tasoista. Yhdestä pelistä on nyt kaikki kiinni. Ei kai se tämän hienompaa voi olla.

Puolivälierien ratkaisevat toiset osaottelut pelataan tiistaina 12. joulukuuta. Välieräpaikka ratkaistaan yhteismaalien perusteella.

>> Katso kaikki maalit

CHL:n puolivälieräottelut tiistaina 5.12.

JYP – Kometa Brno CZE 3-3
Ocelari Trinec, CZE – Brynäs IF, SWE 3-1
Bili Tygri Liberec, CZE – ZSC Zürich Lions, SUI 0-1
SC Bern, SUI – Växjö Lakers, SWE 3-2

>> Lue lisää: championshockeyleague.com


---
Julkaisija: Antti Seppänen