Tältä näyttää KooKoon Suomi 100 -juhlapaita

4.12.2017
Tältä näyttää KooKoon Suomi 100 -juhlapaita

KooKoo käyttää tiistaina pelattavassa Liigan Suomi 100 –juhlaottelussa sinisiä juhlapaitoja. Upeat juhlapaidat huutokaupataan heti ottelun jälkeen.

Suomen itsenäisyydeen juhlavuotta juhlitaan Lumon Areenalla itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta. KooKoo isännöi Liigan Suomi 100 –juhlaottelussa SaiPaa.

KooKoo pelaa koko juhlaottelun Suomi 100 –erikoispelipaidoilla. Sinivalkoisissa paidoissa on muun muassa ommeltuna Suomi 100 –logo sekä leijonavaakuna. Myös joukkueen pelisukat ovat juhlaottelussa sinivalkoiset.

– Näin ainutlaatuinen tapahtuma ansaitsee tietenkin oman juhlapeliasun. Musta ja oranssi ovat värimme, mutta yhden pelin ajan olemme ylpeästi sinivalkoisia, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kertoo.

– Paidoissa on panostettu yksityiskohtiin - muun muassa Suomi 100- ja vaakunamerkit on brodeerattu. Arvokkaalle tapahtumalle arvoisensa pelipaita, KooKoon myynti- ja viestintäpäällikkö Matti Lindholm avaa.

Pelipaidat huutokaupataan ottelun jälkeen Lumon Areenan Ratabaarissa 100 euron lähtöhinnoilla. Voit jättää sitovan ennakkotarjouksen sähköpostitse (matti.lindholm (at) kookoo.fi) tiistaihin 5.12. kello 14:00 mennessä.

Katso kuvat juhlapaidan tyylikkäistä yksityiskohdista

* * *

Upea juhlailta tulossa – osta liput sinivalkoiselle Lumon Areenalle tästä!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen