Liiga ja Telia mukana startup-yrityksille suunnatussa Smash-tapahtumassa

14.11.2017
Liiga ja Telia mukana startup-yrityksille suunnatussa Smash-tapahtumassa

Kaudesta 2018–19 alkaen Liigan mediakumppanina toimiva Telia on yksi pääyhteistyökumppaneista treenaamiseen, urheiluun ja terveyteen keskittyvässä startup-tapahtuma Smashissa. Telian kumppanina Smashissa on Liiga.

Smash järjestetään toista kertaa Helsingissä 28.-29.11.2017. Liiga ja Telia järjestävät tapahtumassa urheiluteknologiaan hyödyntämiseen keskittyvän työpajan. Lisäksi Telia ja Liiga etsivät kumppaneita tukemaan teknisesti 2018 alkavaa yhteistyötä.

Urheiluun liittyvät innovaatiot kiinnostavat Teliaa muun muassa Liigan kanssa solmitun mediakumppanuuden vuoksi. Myös yhteistyössä Telia 5G Areenan kanssa esitellään uusia, teknologian mahdollistamia kokemuksia pelejä seuraaville katsojille niin paikan päällä kuin mobiililaitteidenkin välityksellä.

– Smash tuo juuri sopivalla hetkellä yhteen urheilumaailmaa ja startupeja, joita kutsumme tapahtumaan mukaan ideoimaan tulevaisuuden palveluita. Smashin työpajassa pääsemme keskeisten sidosryhmien kanssa työstämään kannattajakulttuurin ja teknologian mahdollisuuksia urheiluviihteessä, Telian Head of Hockey Olli-Pekka Takanen kertoo.

Telia on Liigan uusi mediakumppani kaudesta 2018–19 alkaen. Osana uudistuvaa mediayhteistyötä Telia tuo Liigan ottelut tarjolle entistä monipuolisemmin, katsojan ehdoilla. 5G-palvelut tulevat liigahalleihin vuosikymmenen loppuun mennessä. Mediakumppanina Telia tuottaa Liigan tv-sisällöt ja näyttää Liiga-ottelut suorana sekä tuottaa muuta sisältöä Liigasta.

Urheilu ja liikuntaharjoittelu on kasvava toimiala, jonka arvon arvioidaan olevan maailmanlaajuisesti 350–450 miljardia euroa. Työ- ja elinkeinoministeriön vuonna 2013 tekemän tutkimuksen mukaan alan liikevaihto Suomessa oli yli 5,5 miljardia euroa. Myös Suomessa toimiala on kasvussa.

>> Tutustu Smash-tapahtumaan


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen