Liigapörssissä kaksi jaksoa pelattuna – tässä ovat parhaat pistemiehet

10.11.2017
Liigapörssissä kaksi jaksoa pelattuna – tässä ovat parhaat pistemiehet

Kuva: Ville Honkonen

Liigan valmentajapelin IS Liigapörssin kaudesta on pelattu kolmannes ja on aika tarkistaa terävin kärki.

IS Liigapörssissä jokainen kiekkofani pääsee kasaamaan oman joukkueen Liigan pelaajista. Joukkue pärjää sen mukaan, miten valitut pelaajat onnistuvat kentällä. Tilastot ovat pisteytetty eri tavoin ja muun muassa maalit, laukaukset, syötöt, torjunnat ja voitot tuovat pisteitä.

Kauden kahden ensimmäisen jakson tähtikentällisen ykkösnimi on Kärppien Charles Bertrand. Ranskalaishyökkääjä on kerännyt Liigapörssin kahdella ensimmäisellä pelijaksolla ainoana yli 250 Liigapörssi-pistettä, tarkalleen 252.

Tilastokakkonen ja samalla paras puolustaja alkukaudella on ollut Bertrandin seurakaveri Miika Koivisto. Puolustajien tilastoykkönen on tälläkin kaudella kerännyt runsaasti peliaikaa ja sitä kautta on syntynyt myös pisteitä. Koiviston pistesaldo Liigapörssissä on tällä hetkellä 235.

Paras maalivahti on ollut Tapparan Dominik Hrachovina. Lähes kaikki Tapparan pelit pelannut Hrachovina on maalivahtien ykkönen vain seitsemän Liigapörssi-pisteen erolla ennen Lukon Kaapo Kähköstä. Hrachovinan saldo kahden jakson jälkeen on 197.

Tähtikentällisen täydentävät Bertrandin ketjukaverit Julius Junttila 221 pisteellä, Mikael Ruohomaa 216 pisteellä sekä TPS:n tehopuolustaja Ilkka Heikkinen 207 Liigapörssi-pisteellä.

IS Liigapörssin uusi jakso käynnistyy maajoukkuetauon jälkeen tiistaina, kun Liiga palaa tauolta viiden ottelun voimin.

>> Kasaa oma joukkue kolmannelle jaksolle---
Julkaisija: Juuso Kauppinen