Jarno Kärki palaa Tapparasta Ässiin

7.11.2017
Jarno Kärki palaa Tapparasta Ässiin

Jarno Kärki pukee jälleen ylleen tutun punamustan peliasun. (Kuva: Tomi Vastamäki)

Tapparassa alkukauden pelannut Jarno Kärki ja Ässät ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

23-vuotias Jarno Kärki on Ässien oma kasvatti. Kolmen viimeisen Liiga-kauden aikana hyökkääjä iskenyt yhteensä 42 maalia. Viime kaudella Kärki pelasi Ässissä playoffsit mukaan lukien 50 ottelua pisteillä 12+15.

Kärjen alkukausi Tapparassa oli vaikea, kun 19 Liiga-ottelua tuottivat pisteet 0+1. Lisäksi hyökkääjän tilille merkittiin seitsemän CHL-ottelua, joissa syntyi kaksi maalia.

– Tunnelmat vaihtuivat tuskaisesta ja turhautuneesta suureen innostukseen. Oloni on erittäin luottavainen, kroppa on kunnossa ja uskon saavani itsestäni parhaan irti hyvässä ja tutussa ympäristössä. Porissa on mahtavaa pelata. Odotan ensimmäisiä otteluita suurella innolla, Kärki kommentoi.

Kuluva kausi on Kärjelle neljäs Liigassa. Kärki on Liiga-uransa aikana pelannut yhteensä 178 runkosarjaottelua pisteillä 42+42. Lisäksi vyöllä on myös viisi playoffs-ottelua.

– Tiedämme, että Jarno pystyy tekemään tulosta tässä sarjassa. Hänen vapautuessaan oli ilmiselvää, että haluamme huippupelaajan takaisin. Mahtavaa, että oma kasvattimme valitsi Ässät tässä kohtaa, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen