Jesse Saarinen Pelicansin hyökkäykseen

10.10.2017
Jesse Saarinen Pelicansin hyökkäykseen

Lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti Jesse Saarinen on tehnyt Pelicansin kanssa loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen. Viime kaudella nopeajalkainen hyökkääjä edusti Kärppiä.

32-vuotias Jesse Saarinen edustaa loppukauden ajan Pelicansia. Maajoukkueesta ja kansainvälisistä kaukaloista kokemusta omaava 174-senttinen liukas hyökkääjä pelasi viime Liiga-kaudella Kärpissä 35 ottelua pisteillä 6+17. Tämän syksyn Saarinen on ollut ilman seuraa.

– Saarinen tuo omalla kokemuksellaan ja osaamisellaan lisää potkua Pelicansin ratkaisuosastolle, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

Saarisen Liiga-ura alkoi Pelicansissa kaudella 2003–04. Pelicansin ja Kärppien lisäksi Saarinen on edustanut Liigassa SaiPaa sekä HPK:ta. Kaikkiaan mies on pelannut Suomen korkeimmalla sarjatasolla 573 runkosarjaottelua pisteillä 119+183. Lisäksi miehen tililtä löytyy 34 playoffs-ottelua pisteillä 2+8.

Saarisen Pelicans-sopimus sisältää myös option ensi kaudesta.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen