IS Liigapörssissä tiukat väännöt – Liigan kimpassa yksi oli ylitse muiden

10.10.2017
IS Liigapörssissä tiukat väännöt – Liigan kimpassa yksi oli ylitse muiden

Liigan valmentajapelin IS Liigapörssin ensimmäinen jakso tarjosi tiukkoja vääntöjä.

Liigapörssin avausjakson voitti Antti Tiusanen 1030 pisteellä. Tiusanen voitti jakson vain kahden pisteen erolla ennen toiseksi tullutta Peter Valjakkaa. Kolmas oli Henri Hiltula ennen viiden kärkeen mahtuneita Artturi Hårdia ja Ilari Huhtista.

Liigan omassa Liigapörssi-kimpassa kisataan myös tälläkin kaudella. Koko jakson toiseksi sijoittunut Peter Valjakka korjasi Liigan kimpan voiton 1028 pisteellä. Toiseksi tullut Toni Alakangas jäi yli sadan pisteen päähän Valjakasta. Kolmanneksi sijoittui Valtteri Vuorela, joka jäi kakkossijasta vain neljän pisteen päähän.

IS Liigapörssin uusi jakso käynnistyy perjantaina. Mukaan peleihin ja Liigan kimppaan pääsee täällä.

>> Katso Liigan kimpan 1. jakson lopputulokset


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen