Liigapörssin avaus takana – uusi jakso alkaa perjantaina

9.10.2017
Liigapörssin avaus takana – uusi jakso alkaa perjantaina

Liigan virallisen valmentajapelin toinen jakso alkaa perjantain kierroksesta.

IS Liigapörssin kauden avausjakso päättyi lauantaina, kun Liigassa pelattiin täysi seitsemän ottelun kierros. Alkukauden tehokkain pelaaja Liigapörssissä oli Kärppien ranskalaishyökkääjä Charles Bertrand 159 pörssipisteellää.

Paras valmentaja oli Antti Tiusanen, joka keräsi avausjaksolla kaikkiaan 1030 pistettä. Taistelu jakson voitosta oli tiukka. Tiusasen taakse toiseksi tullut Peter Valjakka jäi vain kahden pisteen päähän. Kärkikolmikon täydensi Henri Hiltula.

Taistelu IS Liigapörssin toisen jakson voitosta käynnistyy tulevana perjantaina, kun Liigassa pelataan kuuden ottelun kierros.

>> Kasaa oma joukkueesi IS Liigapörssiin


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen