KooKoon tulos painui viime kaudesta

5.10.2017
KooKoon tulos painui viime kaudesta

KooKoon yhtiökokous vahvisti keskiviikkona osakeyhtiön viime kauden tilinpäätöksen. KooKoon viime kausi tuotti reilun 4,3 miljoonan liikevaihdolla vajaan 300 000 euron tappion.

KooKoon kausi oli pettymys urheilullisesti ja heijastui myös seuran talouteen. Vuotta aikaisemmin KooKoon liikevaihto oli 4,35 miljoonaa euroa ja tulos 350 000 euroa voitollinen.

– Meillä on alla kuusi positiivista tulosta, joten tässä kohtaa voi sanoa, että valitettavasti vuodet eivät ole veljiä keskenään. Yhtiön oma pääoma on edelleen vahvasti plusmerkkinen, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

Käynnissä olevalla tilikaudella KooKoon budjetti on noin 4,6 miljoonaa euroa, pelaajabudjetti noin 1,6 euroa ja tavoitteena jälleen positiivinen tulos.

– Selvää on, että montaa vuotta putkeen emme voi tehdä tällaista tulosta. Olemme hakeneet uusia tulonhankkimisväyliä esimerkiksi KooKoo LIVE! –musiikkitapahtumasta sekä elokuussa alkaneesta KooKoo-lounaasta.

– Näiden lisäksi tietysti teemme kaikkemme, jotta yleisö löytää sankoin joukoin Lumon Areenalle.

Jouni Frimodigista KooKoon puheenjohtaja

KooKoo Hockey Oy:n yhtiökokous valitsi Jouni Frimodigin, 52, seuran uudeksi puheenjohtajaksi. Frimodig on luotsannut KooKoota aiemmin kahdeksan vuoden ajan vuosina 2006–14.

– Tuntuu hyvältä palata tähän rajuun leikkiin. Olo on kuin olisi kotiin palannut, Frimodig sanoo.

– Meillä on selkeä visio toiminnan ja talouden vahvistamiseksi kohti Liigan keskikastia. Jos haluaa menestyä, on oltava tavoitteita ja niiden on oltava riittävän selkeitä.

Frimodigin lisäksi hallitukseen valittiin varapuheenjohtajaksi Mikko Pulkkinen ja hallituksen jäseniksi Mika Turkki, Pulla Peltola, Pahto Ruohtula, Heikki Hietala sekä Jouni Mankki.


---
Julkaisija: Antti Seppänen