Hurjavireinen JYP kaatoi Tapparan – Puustinen iski kahdesti

21.9.2017
Hurjavireinen JYP kaatoi Tapparan – Puustinen iski kahdesti

Upean pelivireen löytänyt Juuso Puustinen kantaa JYPin Kultaista kypärää. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Torstaina nähtiin upea Liiga-ottelu! Kärjessä porskuttavan JYPin huikea alkukausi sai jatkoa, kun Tappara kaatui Hakametsässä viihdyttävän kiekkoillan jälkeen 3–4. Ottelun ykkösnimeksi kohosi kaksi kertaa osunut Juuso Puustinen.

Tappara–JYP 3-4 (2–0, 1–3, 0–1)
>> Tilastot
>> Maalit

Tappara aloitti torstain huippuottelun vauhdikkaasti! Kiekko nimittäin kaivettiin kaksi kertaa JYPin maalista. Molemmille kerroilla maalintekijänä oli kasvattajaseuraansa kurittanut Aleksi Salonen. Puolustaja on iskenyt alkukauden kuuteen otteluun kunnioitettavat kolme maalia ja yhden syöttöpisteen.

JYP nousi peliin mukaan toisen erän toisella puolikkaalla. Jyväskyläläisistä maalipuiden väliin tehohetken aikana osuivat Jerry Turkulainen ja kahdesti osunut Juuso Puustinen. Puustinen nousi pisteillä 7+2 Liigan piste- ja maalipörssin kärkipaikalle.

Hurrikaanipaidat ei kuitenkaan päässyt päätöserään johtoasemasta. Tamperelaisten Otto Rauhala iski 3–3-tasoitusmaalin ainoastaan sekunti ennen summeria. Todellinen pukukoppimaali pelasti Tapparan heikon kakkoserän.

Liigan kärkiottelun voittomaali nähtiin päätöserässä ajassa 43.11, kun puolustaja Jaakko Jokinen vei JYPin johtoon kauden toisella maalillaan. JYP kesti Tapparan loppukirin ja otti jo kauden kuudennen voittonsa. Voiton myötä jyväskyläläiset nousivat 18 pisteeseen ja paransivat asemiaan Liigan kärjessä.---
Julkaisija: Juuso Kauppinen