Liigatähdet valtaavat Helsingin Jääpuiston – tule sinäkin

19.3.2017
Liigatähdet valtaavat Helsingin Jääpuiston – tule sinäkin

Viime kevään tapaan Liiga tuo tähtensä Helsingin keskustaan Jääpuistoon.

Liiga järjestää sunnuntaina 19.3. Helsingin Rautatientorilla sijaitsevassa Jääpuistossa ulkoilmatapahtuman, jossa ovat mukana pian alkavien pudotuspelien kiinnostavimmat tähtipelaajat.

Jokaisesta neljännesfinaalijoukkueesta tulee pelaaja paikalle Jääpuistoon. Alla on lista mahdollisten neljännesfinaalijoukkueiden paikalla olevista pelaajista:

HIFK: Roope Hintz
HPK: Niklas Hagman
Ilves: Otto Koivula
JYP: Tuomas Pihlman
KalPa: Jaakko Rissanen
Pelicans: Vili Sopanen
Tappara: Jukka Peltola
TPS: Tomi Kallio

* JYPin pelaaja on vaihtunut. Juha-Pekka Hytösen sijasta jyväskyläläisjoukkuetta tapahtumassa edustaa Tuomas Pihlman.

Lisäksi paikalla ovat runkosarjan palkitut. He ovat Veikkauksen Vedonlyönnin Kultaisen kypärän voittaja Mika Pyörälä, Matti Keinonen -palkinnon voittaja Jasper Lindsten, Aarne Honkavaara -palkinnon voittaja Veli-Matti Savinainen ja Veli-Pekka Ketola -palkinnon voittaja Henrik Haapala.

Paikalla ovat lisäksi Liigan viihdyttävimmäksi valittu pelaaja ja runkosarjan parhaaksi valittu pelaaja, Lasse Oksanen -palkinnon voittaja. Näiden palkintojen voittajia ei kuitenkaan vielä paljasteta.

Jääpuistossa paljon ohjelmaa koko perheelle. Paikalla on taitokisa, Liiga-onnenpyörä sekä tietenkin myös Liigan mestaruuspokaali Kanada-malja. Tapahtuma alkaa kello 14.00 ja päättyy 16.00.

Pelaajat osallistuvat yleisöluisteluun. Jääpuisto perii yleisöluisteluun osallistumisesta normaalin pääsymaksun. Yleisöluisteluun voi vuokrata luistimia Jääpuistosta, mutta tulla voi myös omilla luistimilla. Liiga tarjoaa tapahtumassa kuumaa juotavaa.

Aikataulu

14:00-16.00 Kisailuaktiviteettejä, Kanada-malja esillä, musiikkia…
14.30-15.30 Liigan tähtipelaajat paikalla

Tule hakemaan energinen alku omalle pudotuspelikeväällesi! #KohtiMaljaa

Tässä tunnelmia viime vuoden tapahtumasta


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen