Niko Hovinen KalPa-paitaan

15.11.2016
Niko Hovinen KalPa-paitaan

KalPa on solminut jouluun asti ulottuvan sopimuksen maalivahti Niko Hovisen kanssa. KalPan ykkösvahti Eero Kilpeläinen joutuu sivuun kaukalosta loukkaantumisen takia.

28-vuotias Hovinen on pelannut Liigaa seitsemällä kaudella Jokereissa, Pelicansissa ja Kärpissä. Lisäksi hän on pelannut AHL:ssä, KHL:ssä ja SHL:ssä. Alkukaudella KHL-seura Medvescak Zagrebissa pelannut Hovinen kuului myös Suomen maailmanmestarijoukkueeseen Bratislavassa keväällä 2011.

– Saimme tietää, että Kilpeläisen vamma tarvitsee neljästä kuuteen viikkoa huilia. Emme halua riskeerata Eeron loppukautta, vaan annamme hänelle sen ajan minkä toipuminen tämän hetken tietojen mukaan tarvitsee, kertoo urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

– Niko Hovinen on kokenut ja rutinoitunut, sellainen maalivahti kenet halusimme Denis Godlan aisapariksi. Niko pääsee nyt tutustumaan joukkueeseen samantien ja maalivahdeista paras pelatkoon.


---
Julkaisija: Antti Seppänen