Filip Riska Lukosta Sportiin

29.4.2016
Filip Riska Lukosta Sportiin

Kuva: Mikko Pylkkö

Vaasan Sport ja keskushyökkääjä Filip Riska ovat solmineet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. Riska siirtyy Sportiin Lukosta.

Sportin pelipaitaa viimeksi kaudella 2007-08 kantanut 30-vuotias Riska on Liigassa edustanut JYPiä ja Lukkoa. 10 kauden aikana hän on pelannut 475 ottelua pistein 53+63=116. Riska on voittanut JYPissä kahdesti Suomen mestaruuden vuosina 2009 ja 2012.

IFK Lepplaxin kasvatti palaa kahdeksan vuoden tauon jälkeen takaisin Vaasaan.

- Hienoa saada täältä maailmalle lähtenyt ja kovia kannuksia hankkinut pelaaja takaisin. Riska on Liigan parhaimpia pelaajia omassa roolissaan puolustavana pelaajana ja alivoimalla. Hänellä on loistava työmoraali ja hän tulee olemaan iso johtaja tähän joukkueeseen, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoo.


---
Julkaisija: Antti Seppänen