Markus Nenonen siirtyy JYPistä Sportiin

22.4.2016
Markus Nenonen siirtyy JYPistä Sportiin

Kuva: Tomi Natri

Vaasan Sport ja laitahyökkääjä Markus Nenonen ovat solmineet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. Nenonen siirtyy Sportiin JYPistä.

Koko Liiga-uransa JYPiä edustanut 23-vuotias Nenonen debytoi pääsarjatasolla kaudella 2012-13. Hyökkääjä on pelannut yhteensä 175 ottelua runkosarjassa ja koonnut niissä pisteet 44+21=65. Playoffs-peleistä on kokemusta 38 ottelun verran (7+4=11).

Nenonen oli kuluneella kaudella JYPin paras maalintekijä 18 osumallaan.

- Hän on nuori ja eteenpäin pyrkivä pelaaja, joka on jo näyttänyt, että pystyy tekemään tulosta Liigassa. Nenosella on poikkeuksellisen hyvä laukaus. Häneltä löytyy potentiaalia ottaa monta askelta vieläkin paremmaksi pelaajaksi, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä summaa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen