KooKoo ja TPS voittoihin – Malinen tehokkaana

5.2.2016
KooKoo ja TPS voittoihin – Malinen tehokkaana

Jarkko Malinen on KooKoon toiseksi tehokkain pelaaja pisteillä 8+25. (Kuva: Jiri Halttunen)

Perjantai-illan liigakierroksen voittajat oli täyden pistepotin ottanut KooKoo ja kaksi pistettä voittomaalikilpailun jälkeen ottanut TPS. Illan tehokkain oli KooKoo-hyökkääjä Jarkko Malinen.

Blues – KooKoo 1-4 (0–2, 0–1, 1–1) | Tilastot | Maalikooste

KooKoo haki perjantaina tärkeät pisteet Espoosta. Voitto oli liigatulokkaalle kauden kolmas Bluesista. Kouvolalaiset nousivat voiton myötä pisteen päähän viimeisestä playoffs-paikasta. Oranssimustien illan ykkösnimi oli hyökkääjä Jarkko Malinen, joka merkkautti pisteet 2+1. Myös Juha-Pekka Haataja oli pelipäällä pisteillä 1+1. Bluesin ainokaisesta vastasi päätöserässä Iikka Kangasniemi. Espoolaiset jatkavat viimeisellä sijalla.

Tappara – TPS 1-2 VL (1–0, 0–0, 0–1, 0–0, 0–1) | Tilastot | Maalikooste

Tappara ja TPS tarjosivat Hakametsän yli 5000 katsojalle tiukan taistelu liigapisteistä. Ottelu eteni aina voittomaalikilpailuun asti, jossa TPS:n Ville-Vesa Vainiola ratkaisi kaksi pistettä turkulaisille. Vainiola oli voittomaalikilpalun kahdeksasta yrittäjästä ainoa onnistuja. Varsinaisella peliajalla molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen. Avauserässä Jan-Mikael Järvinen vei kirvesrinnat 1–0 johtoon. TPS nousi päätöserän alkuminuuteilla tasoihin Jerry Ahtolan osumalla. TPS voitti Tapparan kauden molemmissa otteluissa Hakametsässä. Voiton myötä turkulaiset nousivat kiinni viimeiseen playoffs-paikkaan.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen