Tuplataistoviikonloppu: Lajunen vs Laakso

22.1.2016

Liigassa vietetään tuplataistoviikonloppua. Samat joukkueet kohtaavat toisensa perjantaina ja lauantaina. Liiga.fi kertoo otteluiden kuumimman taisteluparin.

Keväällä 2011 maailmanmestaruuden voittanut hyökkääjä Jani Lajunen pelaa Tapparassa ensimmäistä kauttaan. Keskushyökkääjä on pelannut vahvan kauden, hän on merkkauttanut 37 ottelussa pisteet 9+11. Tapparan ykkösketjua johtava Lajunen on kellottanut kuluvalla kaudella peliaikaa lähes 20.00 minuuttia ottelua kohden. Lajunen on myös ollut erittäin vahva aloituksissa, joita hän on poiminut 53,1% todennäköisyydellä.

Kuluvan kauden aikana Ilveksen kapteeniksi noussut Tapio Laakso kuuluu tupsukorvien tärkeisimpiin pelaajiin. Alkukauden loukkaantumisen jälkeen Laakso on päässyt hyvin kiinni pelirytmiin ja kauden 26 ottelua ovat tuottaneet pisteet 7+5. Laakso on Ilvekselle arvokas pelaaja monella tavalla. Laakso on muun muassa Ilveksen paras aloittaja, hyökkääjän aloitusprosentti on lähes 53,00.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen