Kärpät voittoon Humlin juhlaottelussa

9.12.2015
Kärpät voittoon Humlin juhlaottelussa

Ivan Huml on iskenyt 300 liigaottelussa pisteet 79+166=245. (Kuva: Tomi Natri)

Kärpät voitti keskiviikkoillan ainoassa ottelussa Sportin voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 3–2. Ottelun ratkaisija oli hyökkääjä Miro Aaltonen.

Kärpät - Sport 3-2 vl. (1-1,0-1,1-0,0–0,1–0) | Tilastot | Ottelukooste

Keskiviikkoillan ainoa liigaottelua kääntyi kotijoukkue Kärpille voittomaalikilpailun jälkeen. Oululaisten onnistujat voittomaalikilpailussa olivat Sebastian Aho ja Miro Aaltonen. Vahvasta vierasottelusta huolimatta Sport ei onnistunut katkaisemaan tappioputkeaan. Sport johti ottelua kahdesti Ville Leskisen ja Erik Riskan osumilla. Kärpät nousi ottelussa kahdesti tasoihin 300. liigaottelun pelanneen Ivan Humlin ja pisteet 1+1 keränneen Lasse Kukkosen osumilla. Kukkosen tasoitusosuma syntyi ajassa 53.53.

Kärpät nousi voitolla 57 pisteeseen, voitto oli neljäs perättäinen. Oululaiset ovat sarjataulukossa toisella sijalla. Sport on hävinnyt seitsemän perättäistä ottelua. Vaasalaisilla on kasassa 34 pistettä, joka oikeuttaa 13. sijaan.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen