Liiga tiistaina: Tyrväinen vs. Tyrväinen

10.11.2015

Liiga palaa tiistaina maajoukkuetauolta yhden ottelun voimin, kun Tampereella toisistaan mittaa ottavat Ilves ja Pelicans. Lisämielenkiintoa otteluun tuo Antti Tyrväisen ja Juhani Tyrväisen kohtaaminen.

Ilves–Pelicans | Kokoonpanot | Osta lippuja

Kotijoukkue Ilves on hävinnyt kaksi edellistä otteluun. Pelicansilla on puolestaan kuudesta viime ottelusta kasassa neljä voittoa. Joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa lokakuun alussa Ilves voitti Lahdessa 2-1. Tamperelaisilla on neljän ottelun voittoputki Pelicansia vastaan Hakametsän kohtaamisista.

Loukkaantumisen vuoksi kuukauden sivussa ollut Antti Tyrväinen palaa Ilveksen kokoonpanoon. Tiistaina nähdään Tyrväisten veljesten kohtaaminen, kun myös Juhani Tyrväinen löytyy Pelicansin illan kokoonpanosta. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa nähtiin jo sopivaa jännitettä veljesten välillä. Miten käy Hakametsän illassa?

Katso videolta tilastovertailu veljesten alkukaudesta.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen