Pelicans hankki tutun maalivahdin

25.9.2015
Pelicans hankki tutun maalivahdin

Pelicans on tehnyt pelaajasopimuksen maalivahti Niko Hovisen kanssa. Sopimus pitää Hovisen lahtelaisten riveissä tämän kauden loppuun saakka.

Maalivahdin etsintä tuli ajankohtaiseksi, kun Pelicansin ykkösvahti Janne Juvonen loukkaantui kauden toisessa ottelussa Bluesia vastaan.

– Jouduttiin ilkeään tilanteeseen, kun Juvonen loukkaantui, mutta saatiin todella kova kaveri tilalle. Niko on maajoukkuetason maalivahti ja luotan mieheen tolppien välissä sataprosenttisesti. Niko halusi tänne ja me haluttiin Niko, niin lopputuloshan on silloin erinomainen, Pelicansin valmentaja Pasi Nurminen kommentoi uutta suojattiaan.

27-vuotias kaksimetrinen Hovinen muistetaan Lahdessa parhaiten kaudelta 2011-2012, jolloin Hovisen uskomattomat otteet siivittivät Pelicansin seurahistoriaan parhaaseen suoritukseen ja SM-finaaleihin. Hovinen kuului myös keväällä 2011 MM-kultaa voittaneisiin Leijoniin.

Hovinen on torjunut alkukauden Kärpissä ottelukohtaisella sopimuksella.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen