Kärpät hankki nimekkään tuuraajan maalivahtiosastolleen

13.8.2015
Kärpät hankki nimekkään tuuraajan maalivahtiosastolleen

Maalivahti Niko Hovinen liittyy Kärppien mukaan 5.9. asti kestävällä sopimuksella. Hovinen tulee tuuraamaan loukkaantunutta Iiro Tarkkia.

Hovinen pelasi viimeksi Ruotsin Allsvenskanissa Malmön paidassa. Kausi Malmön paidassa huipentui nousuun SHL:ään. Malmön lisäksi Hovinen edusti viime kaudella myös itävaltalaista EC Salzburgia ja Ruotsin pääsarjajoukkue Luulajaa.

Hovinen kuului myös keväällä 2011 MM-kultaa voittaneihin Leijoniin. Liigassa Hovinen on edustanut aiemmin Jokereita ja Pelicansia.

Hovisen hankkiminen tuli Kärpille ajankohtaiseksi, kun Tarkki loukkaantui harjoitusottelussa Sportia vastaan. Alustavien tietojen mukaan Tarkki on sivussa loukkaantumisen myötä noin kuukauden ajan.

– Hienoa, että saimme Nikon näin nopealla aikataululla auttamaan joukkuetta, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho Hovisen visiittiä Ouluun.

Hovinen liittyy Kärppien vahvuuteen heti ja pelaa joukkueen mukana torstain ja perjantain harjoitusotteluissa Hämeenlinnan SSAB-turnauksessa.

Kärpät tiedottaa myös puolustaja Taneli Siikaluoman siirtymisestä Mestis-joukkue Hokkiin. Kärpillä on oikeus kutsua pelaaja takaisin riveihinsä niin halutessaan.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen