TPS teki kaksi hyökkääjäsopimusta – Dave Spina maalintekijäksi

31.3.2015
TPS teki kaksi hyökkääjäsopimusta – Dave Spina maalintekijäksi

Hyökkääjät Dave Spina ja Patrik Virta ovat solmineet kahden vuoden sopimukset HC TPS:n kanssa. Lisäksi puolustaja Niklas Frimanin kanssa on solmittu vuoden jatkosopimus.

Dave Spina pelasi päättyneen kauden SaiPassa ja oli joukkueensa paras pistemies. Runkosarjassa amerikkalaislaituri kokosi 56 ottelussa pisteet 19+25=44.

– Spina on hyvin luisteleva maalintekijä. Hän oli jo tällä kaudella pistepörssin kärkiryhmässä ja tulee olemaan iso vahvistus meille. Spina on todella urheilullinen jätkä, urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi sopimusta TPS:n tiedotteessa.

Patrik Virta pelasi kuluvalla kaudella A-nuorten SM-liigassa HPK:n riveissä. Virta oli sarjan toiseksi paras pistemies saldolla 29+46=75. Pudotuspeleissä hän pelasi 12 ottelua ja oli playoffs-pelien paras pistemies sekä maalintekijä lukemin 10+5=15. Virta debytoi myös Liigassa ja pelasi kaudella viisi ottelua pistein 2+0.

– Virta oli tällä kaudella A-nuorten SM-liigan paras pelaaja ja dominoi koko sarjaa. Hän on erittäin lahjakas pelaaja. Patrikista on meille pitkään iloa, Niittymäki kuvailee.


---
Julkaisija: Antti Seppänen