Sport sopimukseen Ville Leskisen kanssa

12.10.2014
Sport sopimukseen Ville Leskisen kanssa

Vaasan Sport vahvistaa hyökkäystään alkukaudella Kärppiä edustaneella Ville Leskisellä. Nuorten maailmanmestarin sopimus kattaa tämän ja seuraavan kauden.

Rightin puolelta pelaava Leskinen on Kiimingin Kiekko-Poikien kasvatti, mutta on pelannut lähes koko junioriuransa Oulun Kärpissä. Liigassa Leskinen debytoi viime kaudella pelatessaan lainasopimuksella KalPassa. 186-senttinen ja 84-kiloinen Leskinen kuului myös vuodenvaihteessa Ruotsissa maailmanmestaruuden voittaneeseen nuorten maajoukkueeseen.

Alkukauden 2014-15 Leskinen on ollut loukkaantumisten takia pelaamatta, ja sopimus Kärppien kanssa purettiin syyskuun lopussa. Nyt mies saapuu Vaasaan kaksivuotisella sopimuksella.

Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsän mukaan Leskinen sopii hyvin joukkueen suunnitelmiin.

– Tällä sopimuksella ajattelemme pääasiassa tulevaisuutta, mutta uskomme, että Leskisestä on apua jo tälle kaudella. Mielestämme Villellä on mahdollisuus nousta tulevaisuudessa kärkiketjuihin Liigassa, Jämsä toteaa Sportin tiedotteessa.


---
Julkaisija: Antti Seppänen